Прашања?   +389 2 3232 982   info@panterfarm.com
ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

За Нас

AboutUsPic.12294429

Пантерфарм е компанија која од 2007 година работи  во областа на фармацијата. Нашата основна дејност е увоз, дистрибуција и продажба на додатоци на исхрана, како и хигиенски и козметички производи.

662B579476DB243D484D09B7ED111838-1024x682

Сите наши прозводи се на природна база и се произведени согласно сите меѓународни стандарди за квалитет. Пантерфарм е посветена на промовирање здравје, нудејќи широк спектар на високо квалитетни хранливи производи и производи за природна козметика достапни за секого. Искористете го и Вие совршенството на природата и помогнете му на Вашиот организам на здрав начин да ги надмине предизвиците на секојдневието.

Одберето го и Вие правиот пат кон здраво тело, давајќи му ја потребната енергија и виталност - користете природни препарати кои имаат стекнато многу задоволни корисници и без кои нема да сакате да го започнете денот.

logo-panterfarm-3

Contact Info

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page