Прашања?   +389 2 3232 982   info@panterfarm.com
ПРИРОДАТА Е СОВРШЕНА
моб. 078 388 898

АРГАНОВО МАСЛО

26-arganovo-maslo

АРГАНОВО МАСЛО

Арганово масло 30ml  –  е познато по неговите антиоксидантни карактеристики кои помагаат против стареењето и е богато со ферулинска киселина, осум есенцијални масни киселини, каротеноиди,  стероли, сапонини и полифеноли. Исто така содржи големи количини на витамин Е.  Аргановото масло има широка употреба во козметичката индустрија. Се употребува за нега на косата, ноктите и усните. Навлажнува, потхранува и омекнува, лесно се впива и не ја замастува кожата, а поради силното антиоксидативно дејство исто така има и протективен и анти-ејч ефект.

Product Description

Ова масло се препорачува за надворешна употреба, за нега на кожата, косата и ноктите.

Производител: Hemani International KEPZ Karachi Pakistan

Contact Info

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page