Прашања?   +389 2 3232 982   info@panterfarm.com
ПРИРОДАТА Е СОВРШЕНА
моб. 078 388 898

Крема Квик Фит (Quick fit)- крема за масажа

37-krema-kvik-fit

Крема Квик Фит (Quick fit)- крема за масажа

Квик фит е крем на природна база, само за надворешна употреба, наменет за масажа и олеснување на симптомите при мускулна болка, болка во грбот, шинување, миозитис и сл.  Кремата овозможува брза релаксација и пријатно чувство.

туба 50г

Product Description

Начин на употреба Да се нанесе во доволна количина на потребното место два до три пати на ден.  Предупредување  Да се избегнува контакт со очи! Да се мијат рацете после употреба! Да не се нанесува на оштетена кожа, посекотини, рани. При алергиска реакција или иритација употребата да се прекине!

Состав: Камфор 11%, Ментол кристали 5,5%, Метил Салицилат 4%, Масло од еукалиптус 1%, Масло од бор 0,5%, база-маст 78%.

Начин на чување Подалеку од дофат на деца! На температура под 30⁰С, подалеку од директна сончева светлина.

Рок на употреба  означен на пакувањето.

Производител:Hemani International K.E.P.Z,Karachi Pakistan

 

Contact Info

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page