Прашања?   +389 2 3232 982   info@panterfarm.com
ПРИРОДАТА Е СОВРШЕНА
моб. 078 388 898

МАСЛО ОД ГРЧКО СЕМЕ

28 Масло-од-Грчко-семе-30ml

МАСЛО ОД ГРЧКО СЕМЕ

Масло од грчко семе 30ml се добива од семето на растението Trigonella foenum-graecu.  Маслото има антинфламаторно и антиоксидативно дејство со сладникав пријатен мирис кој опушта и смирува.

Најчест начин на употреба е неколку капки од маслото да се додадат во масло носач (маслиново масло, масло од јојоба и сл) и да се аплицира на проблематичните делови на кожата (акни, мозолчиња, црвенило, отоци, иритирана сува кожа и сл). Ова масло не треба да се употребува во бременоста.  Може да се користи и за нега на скалпот и косата, како и за дополнителна нега на кожата.

Product Description

Производител: Hemani International KEPZ Karachi Pakistan

Contact Info

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page