Прашања?   +389 2 3232 982   info@panterfarm.com
ПРИРОДАТА Е СОВРШЕНА
моб. 078 388 898

МАСЛО ОД ДИВО ОРИГАНО

23 divo-origano

МАСЛО ОД ДИВО ОРИГАНО

Talya Масло од диво оригано 20ml е  природно масло добиено од растението Origanum Vulgare.

 

 

Product Description

Начин на употреба: Talya Маслото од диво оригано, спаѓа во маслата кои загреваат и препорачливо е неколку капки да се помешаат со масло носач како на пр. маслиново масло а потоа да се нанесе на кожата. Се употребува при болки во мускули и при артритис, а поради антимикробните и антиинфламаторни својства употреба има и при проблеми со кожата како акни, мозолчиња како и при габични инфекции.

Производител:

TALYA BITKISEL URUNLER TICARET SANAYI LIMITED SIRKETI, Kizilli Mah. Gonculer Sok., Kizilli/Kepez, Antalya, Turkey

Contact Info

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page