Прашања?   +389 2 3232 982   info@panterfarm.com
ПРИРОДАТА Е СОВРШЕНА
моб. 078 388 898

МАСЛО ОД СЕМКИ ОД КАЈСИЈА

25 maslo-od-semki-od-kajsija

МАСЛО ОД СЕМКИ ОД КАЈСИЈА

Talya Масло од семки од кајсија 20ml масло добиено од семки од кајсија (Prunus Armeniaca). При надворешна употреба на кожата, состојките присутни во маслото благопријатно делуваат на кожата, ја потхрануваат и хидратираат, допринесуваат за нејзино тонизирање а истовремено го  забавуваат и процесот на стареење на кожата.  Може да се користи неразредено.

Product Description

Производител:

TALYA BITKISEL URUNLER TICARET SANAYI LIMITED SIRKETI, Kizilli Mah. Gonculer Sok., Kizilli/Kepez, Antalya, Turkey

Contact Info

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page