Прашања?   +389 2 3232 982   info@panterfarm.com
ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО

29 Масло-од-Чајно-дрво-30ml

МАСЛО ОД ЧАЈНО ДРВО

Масло од чајно дрво 30ml. Маслото е добиено од листовите на растението Melaleuca alternifolia.

Ова масло пред се е за надворешна употреба и поради низата на лековити дејства се употребува кај проблемтичната кожа (акни, мозолчиња итн). Се препорачува да се разреди со масло носач(бадемово масло и др), а неразредено може да се употребува при габични инфекции на ноктите.

Product Description

Производител: Hemani International KEPZ Karachi Pakistan

Contact Info

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page