Прашања?   +389 2 3232 982   info@panterfarm.com
ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

ПРОБИОСНЕИЛ (PROBIOSNAIL)

2-probio-snail

ПРОБИОСНЕИЛ (PROBIOSNAIL)

ПРОБИОСНЕИЛ (PROBIOSNAIL), 20 растителни ентерично обложени капсули

Пробиоснеил капсулите претставуваат пробиотски производ кој содржи екстракт од лиги од полжав и витамин К и Д, и се употребува за одржување на здрави коски, а потпомага и во превенција на остеопорозата.

Product Description

Начин на употреба: Граничниот производ Пробиоснеил се препорачува на возрасни лица во доза од 1 капсула еднаш во денот.

Пред употреба задолжително да се прочита упатството.

Состав: Препорачаната дневна доза содржи 20 милијарди  CFU активни пробиотски бактерии во моментот на производство, 600 IU витамин Д, 90 микрограми витамин К2, биоакцелератор-филтрат од лига на полжав.  Помошни состојки: растителна целулоза, микрокристална целулоза, малтодекстрин.

Пробиоснеил не содржи млеко, млечни производи, шекер, сол, скроб, глутен, соја, вештачки бои или конзерванси.

Производител: Пробиотикал С.п.А., Виа Е. Матеи, 3 – 28100 Новара (НО), Италија За Венусросес Лабсолутионс Лтд. 1612 Софија, Бугарија, ул. Ворино бр. 16, office@venusroses-labsolutions.eu

Contact Info

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page