Прашања?   +389 2 3232 982   info@panterfarm.com
ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

5L OXYGEN CONCENTRAT – Кислороден концентратор од 5 Л

med-10

5L OXYGEN CONCENTRAT – Кислороден концентратор од 5 Л

Главни карактеристики:

  1. Висока чистота на кислородот (>95%).
  2. Сензор уред за кислород
  3. Филтери
  4. Три прилагодливи алармни системи: аларм за исклучување, аларм за грешка во циркулација на притисокот, аларм за евентуална грешка на компресорот
  5. Сад за овлажнување на кислородот
  6. Уред за генерирање на кислород
  7. LCD екран
  8. Намена: болници, клиники, центри за нега, возила

Product Description

Ова е  кислороден концентратор кој нуди внатрешен компактен и економски дизајн со опциони функции за распршувач и кислороден овлажнувач. Прифаќа заштита во случај на преголем проток, сензор за притисок и магнетен вентил со CE, UL сертификати и има EMC, ROSH.

За популацијата:

Може да се користи за ХОБС пациенти, бремени жени, студенти, постарата генерација, луѓе кои имаат проблеми со спиење, проблеми со градите, недостаток на меморија, отсутност на мисли, проблеми со варењето, луѓе кои се грижат за своето здравје, надворешна убавина.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “5L OXYGEN CONCENTRAT – Кислороден концентратор од 5 Л”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Info

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page