Прашања?   +389 2 3232 982   info@panterfarm.com
ПРИРОДАТА Е СОВРШЕНА
моб. 078 388 898

Fleur’s by HEMANI Крема за масажа и релаксација

12-hemani-krema-masaza

Fleur’s by HEMANI Крема за масажа и релаксација

Совршен крем за масажа, релаксација и за намалување на болката во зглобовите и мускулите.  Ја омекнува кожата и ја храни со богатите состојки на  црното семе. Без парфеми.  Само за надворешна употреба.

Состав:  Црно семе, течен парафин, вазелин, вода и цврст парафин.

Пакување 50 гр

Contact Info

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page