Прашања?   +389 2 3232 982   info@panterfarm.com
ПРИРОДАТА Е СОВРШЕНА
моб. 078 388 898

Fleur’s by HEMANI Крема за миење на лице

10-Fleur

Fleur’s by HEMANI Крема за миење на лице

Екстра навлажнувачка пена за нежно, ефикасно и длабинско чистење на кожата. Содржи природни растителни екстракти во комбинација со екстракт од Црно Семе! Ги отстранува нечистотиите, ја одржува природната влажност на Вашата кожа, и со редовна употреба Вашата кожа  станува чиста, здрава и со младешки изглед!

Contact Info

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page