Прашања?   +389 2 3232 982   info@panterfarm.com
ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Fleur’s by HEMANI Шампон од црно семе

9-black-seed

Fleur’s by HEMANI Шампон од црно семе

Уникатен шампон со масло од црно семе, за блескава и сјајна црна коса!

Ефикасно ја чисти косата, помага во одржувањето на нејзиното здравје и ниво на влажност.  По употреба Вашата коса станува свежа, мека и сјајна!

Contact Info

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page