Прашања?   +389 2 3232 982   info@panterfarm.com
ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

HEMANI Крема за Сува кожа

13-petroleum-jelly

HEMANI Крема за Сува кожа

Хемани кремот за сува кожа со природното масло од црно семе ја омекнува и обновува сувата кожа на лактите, петиците, дланките, и другите делови на телото каде е потребно омекнување на кожата.  Истотака може да се користи и како балзам за нега на испукани усни.

Состав: Вазелин, Хемани масло од црно семе

Пакување:  100 ml

Contact Info

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page