Прашања?   +389 2 3232 982   info@panterfarm.com
ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ОД ПРИРОДАТА!
моб. 078 388 898

Kислородна машина за лице – Модел бр : Diamond- 01

med-12

Kислородна машина за лице – Модел бр : Diamond- 01

Основна функција:

  • подмладување на кожата , отстранување на оштетениот дел на лицето, длабинско чистење , како и подобрување на флексибилноста на кожата
  • навремено отстранување; Отстранува фини линии
  • отстранување на акни, комедони , црнки и лузни
  • ограничување на воспаление.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kислородна машина за лице – Модел бр : Diamond- 01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Info

Phone: +389 2 3232 982
Phone: +389 2 3298 985
Mobile: 078 388 898
Mobile: 078 388 899
Email: astrapan@gmail.com
Email: panterfax@gmail.com
Facebook: Facebook Fan Page